Quan: 08/05/2019
On: Sant Cugat del Vallès
Causant: Cos policial
Fonts de verificació : Mitjans o agència

El periodista d’El Cugatenc Jordi Pascual ha estat imputat per un presumpte delicte de desordres públics durant els talls a les vies de l’estació de Sant Cugat, en la vaga general del 21 de febrer. Pascual es trobava al lloc dels fets, cobrint els esdeveniments pel diari i perfectament identificat. Al vídeo explica que va estar parlant amb els Mossos d’Esquadra que després l’han denunciat. Durant la declaració –juntament amb altres deu encausats– s’ha produït una concentració a les portes dels jutjats de Rubí en suport al periodista i en defensa del dret a la informació i la llibertat de premsa.
AMPLIACIÓ 28-05-2019 Arxiven la causa contra el periodista Jordi Pascual i dues persones més pel tall de vies del 21-F: La causa judicial oberta pel tall de vies durant la vaga general del 21 de febrer contra 11 persones identificades ha estat sobreseguda provisionalment en els casos del periodista d’El Cugatenc Jordi Pascual i dues persones més. La jutgessa d’instrucció considera que el periodista es trobava al lloc dels fets per fer la seva feina i que les altres dues persones no consta que participessin activament en el tall a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

En declaracions a Cugat Mèdia, Pascual s’ha mostrat satisfet amb la decisió i ha explicat que s’esperava que la causa no tingués més recorregut per a ell: “Tenia notícies publicades per demostrar que estava treballant”.

Incident anteriorAmenaça de precinte de l’antena de Ràdio Contrabanda
Incident següentCiudadanos denuncia a la Fiscalia l’emissió del vídeo de Junqueras al debat de TV3