Incidents del 2021

104

Incidents destacats

Ho sentim, no s'han trobat incidents amb els filtres utilitzats

El Mapa de la Censura és una iniciativa de l’Observatori Mèdia.cat que, des de l’any 2015, recull fets o situacions que poden suposar un impediment o una amenaça per al dret a la informació i la llibertat d’expressió als Països Catalans.

Incidents dels darrers 12 mesos

Cercador d'incidents

Year filtre
 • 2021
 • 2020
 • 2019

Filtro Categoria
Qui filtre

Data filtre
On filtre
Paraula clau filtre
520 incidents

Mapa d'incidents

Sorry, no results match your search criteria.

Denuncia un incident

Si creus que has estat víctima o testimoni d’una situació que pot suposar un impediment o una amenaça per al dret a la informació i la llibertat d’expressió, i vols que aparegui al Mapa de la Censura, explica’ns-ho i ens posarem en contacte amb tu.

  Tipus de situació*:

  Font de verificació*:

  Causant*:

  Qui és víctima de la vulneració*:

  Data*:

  Les dades personals facilitades voluntàriament a través del present formulari web seran tractades, per GRUP DE PERIODISTES RAMON BARNILS com a responsable del tractament, amb la finalitat d'atendre la teva denúncia, sense que es produeixin comunicacions o cessions de dades i conservades durant els terminis necessaris per a atendre aquesta denúncia. No es preveuen cessions o comunicacions de dades. Pots exercir els drets d'accés, rectificació o supressió de les teves dades, dirigint-te a info@grupbarnils.cat. Per a més informació, pots consultar la nostra Política de Privacitat a mapacensura.media.cat