Incidents del 2021

104

Incidents destacats

El Mapa de la Censura és una iniciativa de l’Observatori Mèdia.cat que, des de l’any 2015, recull fets o situacions que poden suposar un impediment o una amenaça per al dret a la informació i la llibertat d’expressió als Països Catalans.

Incidents dels darrers 12 mesos

Cercador d'incidents

Year filtre
 • 2021
 • 2020
 • 2019

Filtro Categoria
Qui filtre

Data filtre
On filtre
Paraula clau filtre
520 incidents

Mapa d'incidents

Denuncia un incident

Si creus que has estat víctima o testimoni d’una situació que pot suposar un impediment o una amenaça per al dret a la informació i la llibertat d’expressió, i vols que aparegui al Mapa de la Censura, explica’ns-ho i ens posarem en contacte amb tu.

  Tipus de situació*:

  Font de verificació*:

  Causant*:

  Qui és víctima de la vulneració*:

  Data*:

  Les dades personals facilitades voluntàriament a través del present formulari web seran tractades, per GRUP DE PERIODISTES RAMON BARNILS com a responsable del tractament, amb la finalitat d'atendre la teva denúncia, sense que es produeixin comunicacions o cessions de dades i conservades durant els terminis necessaris per a atendre aquesta denúncia. No es preveuen cessions o comunicacions de dades. Pots exercir els drets d'accés, rectificació o supressió de les teves dades, dirigint-te a info@grupbarnils.cat. Per a més informació, pots consultar la nostra Política de Privacitat a mapacensura.media.cat